Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

03.10.2023

З патріотичним концертом до бійців на реабілітації завітали учні київського ліцею та актори театру

В реабілітаційний центр МВС України завітали учні одного зі столичних ліцеїв, аби підтримати українських військовослужбовців, подарувати малюнки та заспівати патріотичних пісень

“Це було дуже приємно, коли в палату зайшли діти зі смаколиками і своїми малюнками, які вони намалювали для нас. Мене з війни чекає син, тому було дуже щемливо”, - поділився нацгвардієць, який нині у центрі проходить реабілітацію після важкого поранення.

Концерт для бійців школярі вирішили організувати просто неба. За словами учнів спеціалізованої школи №49 програму вони готували близько двох тижнів і це не перший досвід виступати перед захисниками України.

Для нас це не вперше і щоразу дуже важливо підтримати бойовий дух та гарний настрій для військових. Ми їм дуже дякуємо за можливість ходити на навчання та жити”, - зазначила 11-класниця.

Змусили бійців посміхнутись і актори театру Лариса Руснак та Володимир Маляренко. Вони читали вірші, співали народні та бардові пісні, а також розповідали цікаві історії з життя.

Захід присвятили дню захисників та захисниць.

(с) 2024

Запис до лікаря