Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

05.07.2023

Громадська організація DoLadu передала Медичному реабілітаційному центру «Пуща – Водиця» МВС України інноваційне крісло Shiftwave для реабілітації військових

Громадська організація DoLadu, яка запускає центри психологічної реабілітації для військових на базі медичних закладів України, спільно з американським інститутом Shiftwave передали медичному реабілітаційному центру МВС України «Пуща – Водиця» інноваційне крісло Shiftwave. Крісло розроблене фахівцями інституту для загального оздоровлення та контролю стресу з метою реабілітації військових.

Shiftwave – це революційна оздоровча система, яка не має аналогів. Вона використовує інтелектуальні схеми зміни імпульсної хвилі тиску для перезавантаження нервової системи. Даний пристрій призначений для загального оздоровлення та контролю стресу. Крісло оснащено медичним пульсоксиметром, диском контролю інтенсивності хвилі пульсового тиску, а також сучасною аудіосистемою, що забезпечує звук студійної якості.

Розробники представили новітню технологію на базі медичного реабілітаційного центру МВС України. Зокрема, ГО DoLadu спільно з інститутом Shiftwave організували проведення навчання медичного персоналу МРЦ МВС та психологів DoLadu щодо використання крісла в реабілітації військових. Тренінг провів американський психіатр та спеціаліст із мозкової інженерії Джефрі Роуз.

Shiftwave використовує контрольовані мікропроцесором  пульсуючі хвилі тиску, що застосовуються вздовж тіла, аби швидко змінити стан тіла для скеровування до оптимального. Крісло має  18 датчиків пульсової хвилі високого тиску, які синхронізуються керованими аудіоподорожами, що направляють фізіологію людини у глибокий спокій та відновлення. Зокрема, вбудована технологія відстежує фізіологію та генерує шаблони пульсуючих хвиль тиску, щоб налаштувати оптимальний стан кровотоку.

 

(с) 2024

Запис до лікаря