Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

12.07.2023

Фізична та психологічна реабілітація нашх захисників завдяки комп’ютеризованій системі апарату HUBER 360 EVOLUTION

 

На базі Медичного реабілітаційного центру «Пуща-Водиця» МВС України проходять фізичну та психологічну реабілітацію поліцейські, військовослужбовці Національної гвардії, пенсіонери із числа осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, члени їх сімей, працівники та ветерани органів внутрішніх справ, Національної поліції та Державної прикордонної служби України. В комплексі заходів фізичної реабілітації на підгострому та довготривалому етапах реабілітаційного лікування активно використовується система нейром'язевої реабілітації апарат HUBER 360 EVOLUTION.

Завдяки комп’ютеризованій системі HUBER 360 EVOLUTION наші захисники отримали комбіноване лікування та реабілітацію для поліпшення балансу, рухових функцій і постави через вплив на м'язові ланцюги. Системи дають можливість послідовного збільшення навантаження від розминки до інтенсивних загальних і спеціальних силових вправ, для людей, які потребують фізичної реабілітації та відновлення форми, координації рухів, балансу, зміцнення постави та корекцію руху.

Систему HUBER 360 застосовують для підвищення ефективності оздоровлення та фізичної реабілітації після:

  • - поранень в ході бойових дій під впливом засобів ураження - вогнепальні та мінно-вибухові травми;
  • - травм  опорно-рухового апарату «синдрома бронежилета»;
  • - розладів психоемоційної сфери  - астенічний, синдром хронічної втоми, розладів адаптації;
  • - черепно-мозкових травм, контузії. 

HUBER 360 EVOLUTION працює, як хороший профілактичний засіб для наших захисників, для прискорення відновлення стану організму, що ефективно зміцнює глибокі м'язи спини, забезпечує координоване навантаження на ноги, руки, сідниці, живіт і спину – впливає загалом на весь організм на анатомічному і психологічному рівні.

(с) 2024

Запис до лікаря